Резултати од барањето

 1. Viktor k

  Масажа

  Локација и контакт ?
 2. Viktor k

  Масажа

  Освен валијант на друго место еротска масажа може да се добие?
 3. Viktor k

  Дали со некој/а од форумов би ималe секс? (18+)

  Јас би ако сака некоја :)
 4. Viktor k

  Сакам да кажам/Сакам да прашам

  Дали некој знае некаде да се продават мали електрични компресори ?
 5. Viktor k

  Школување на приватен или државен факултет?

  Абе имаш државни каде е многу полесно и поефтино од приватен без многу мака може да завршиш што сакаш.
 6. Viktor k

  Другарство

  Нема повеќе изумрена работа сеа од корист или само мака ако имат.
 7. Viktor k

  Сакам да кажам/Сакам да прашам

  Нашиве новинари се утепаа од пишување како картата за мјузиклот посветен на Тоше “ Тајно моја“ била 1200 динари и истата е скапа за наш џеб. Можеби но чисто ме интересира зошто истите новинари не напишат статии за тоа како картата за Цеца е скапа или како Жељко Јоксимович не беше скап со три...
 8. Viktor k

  Сакам да кажам/Сакам да прашам

  Одамна се разочарав во луѓето и престанав да го барам човекот во нив затоа што знам дека сите во нив се животни!
 9. Viktor k

  Сакам да кажам/Сакам да прашам

  Колку се овие наши медиуми така никакви и не ажурни! Се тепаат за известување од Ѕвезди на гранд , Пинк и слични српски тракаташки кој имаат подобар термин од македонскиот Кастинг талент шоу Тајно моја. Завчера имаше две девојчиња кои растурија на сцената со песна од цртан ама настапот го нема...
 10. Viktor k

  Сакам да кажам/Сакам да прашам

  Службите вака , службите онака а никој не си го исчистил снегот пред влезот да не чекаат да се стопи сам или и за тоа им се криви службите ?