Резултати од барањето

 1. Maks

  Чип тјунинг

  Лошо чипување или лош ремап... Кои се последиците? Конкретно прашувам за мојата кола не знам дали е чипувана или ремапирана ама сумљам дека е. Се еден исти проблем ми се дешава често пати. За тоа прашувам дали некој ке го спомне тој проблем. :) Голф 4 2002 130кс
 2. Maks

  Прашања, објаснувања, совети, сервиси...

  Продавници во Скопје со квалитетни авто делови? Конкретно за сет ребраст ми треба за Голф 4 1.9 131кс. Линк од веб сајт може доколку има.
 3. Maks

  ТВ гафови

 4. Maks

  Демотивација

 5. Maks

  Демотивација

  ;)
 6. Maks

  Ајде да изброиме до 1.000 :)

  706 ... 3 години уште не сме избројале :rofl
 7. Maks

  Вашата моментална љубовна состојба е?

  Од 28-ми Декември па навака верен (inlove)
 8. Maks

  Ајде да изброиме до 1.000 :)

  679