Резултати од барањето

 1. Mameha

  Сакам да кажам/Сакам да прашам

  НЕкој од Штип има или да студира таму ? :) Ако има нека ми пиши, да го прашам нешто :D
 2. Mameha

  Мисла на денот

  Гледај си за себе повеќе, а не да кажуваш за другите:)
 3. Mameha

  Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)

  Кога ве читам вака се чуствувам и јас заљубено, ах баш сакам да се заљубам :svirka
 4. Mameha

  Што сте тренирале до сега

  Ракомет, кошарка, одбојка.
 5. Mameha

  Мажите секогаш се враќаат кај жената со која им е најубав сексуалниот однос

  ЌЕ се врати само кај таа шо вистински ја сака. Доколку можи се разбира да се врати
 6. Mameha

  Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)

  Магнет сум за будали дефинитивно. ЈАс не сум како тебе, јас сите ги одбивам, едноставно не ми е поентата да излезам со некој колку да се речи, сакам да ме заинтересира некој, да разговараш, да се смееше, да чуствувам. ЗА разлика од тебе кој се к***а насекаде. Во право беше кога викаше дека сме...
 7. Mameha

  Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)

  И по толку време душава ме боли. Живеам а исто како да не живеам. Не знам дали некои лузни некогаш ќе заздрават. Толку многу ме боли што мислам нема да можам да издржам.
 8. Mameha

  Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)

  Гони се, не ми се појавувај, исчезни од мојот живот, еднаш засекогаш! Идиот е мал збор за тебе!
 9. Mameha

  Како мали...

  Како мала се качував по вратите, ја бранев сестра ми, ако некој ја задеваше знаеше да изеди чотек од мене :giggle
 10. Mameha

  Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)

  Во последно време не мислев многу на тебе, се до вчера кога ме побара, ти не знаеш ама јас бев како изгубевна.. Многу ми беше мило кога те слушнав, зборвавме толку многу а мене ми помина како минута.. Само да знаеш колку би сакала да си до мене, колку ми недостигаш, колку се чуствувам осамена, и...