Црнобело Форум

Trajche
Trajche
:))))))))))))))))
Dr.Gonzo
Dr.Gonzo
Добре ни дојде Препознатлива. Јас сум Гонзо, овој будалиов е Мајорот, препознатлив по тоа што им се пушта на сите нови членки.
Препознатлива
Препознатлива
Добро ве најдов сите. Инаку да ве разочарам од старт јас али не сум таа од сликата на аватарот што ми е :D
Trajche
Trajche
Штета, а баш помисливме дека си ти :D)))))))))
Dr.Gonzo
Dr.Gonzo
Не си ти таа? Аеее. :/ Aj си одам од тука...
Препознатлива
Препознатлива
Да ама типкава на аватарот ми ги украла купаќиве страм да и е :D
S
Saladin
Да беше „непозната“ сеа тука ќе се дешааше решавање на полином. Ама јбг судбина.
Препознатлива
Препознатлива
Епа тоа е. Чекај си на друга шанса, може ќе се усреќиш :D
foREVer
foREVer
Ќе го исплашите девојчето уште недојдено, ќе си рече којзнае какви манијаци има овде! Behave yourselves! :D
Препознатлива, добредојде на форумов, и не се плаши, не се сите како овие. :p
Препознатлива
Препознатлива
Хахаха добро ве најдов foREVer. Инаку не се секирај ти, таман ме изнасмеаа уште на почетоков :)
S
Saladin
Препознатлива
Препознатлива
Добро ве најдов Saladin ;)
Dr.Gonzo
Dr.Gonzo
Така е Препознатлива не се секирај не се сите како овие тројцава мањаци, има и фини момци како мене :))))
Препознатлива
Препознатлива
Од Финска да не си ти Dr.Gonzo? :)
Dr.Gonzo
Dr.Gonzo
да бе, и ти од таму да не си?
Препознатлива
Препознатлива
Да да. Може комшии сме :D