Црнобело Форум

Electra
Electra
Брат ми бе...на некое скандинавско јазик си ми причал?
JaMi
JaMi
Ја сам морал во шифре да га пишем :D
Electra
Electra
Аа, техничка си е закон. :D
Али кошулчето, еј. Ник Слотер на 21ви век, т.е. Шип Сљотар, во случајов.