Црнобело Форум

Electra
Electra
Кај убав, па и вицкаст и паметен бил. <3
Makedonec
Makedonec
Хаха работел ноќна смена со жена му :D
Electra
Electra
Вреден си е, му се може.
Волку фалш немам чуено одамна. А и овој 'рчпалов до него...сан снова.