Црнобело Форум

Electra
Electra
:S :S :S
Беда и сиромаштија. :/ Срце да те стегне...
cakar_ulav
cakar_ulav
pa kako ne a sram be....ne gu sram...
ja neznam boa bedotija i nemastija..c.c.c.c
dnska su skupe pare...oskudacija :D xD
Electra
Electra
Чаки, те видов во индиска серија, жими мама! :D
Electra
Electra
Не го отвара. :/
Electra
Electra
Видов. Glorious e. xD
existence
existence
Blero е песна од Борис Травел, не ги лажи дека е кич..!.
Electra
Electra
Тебе извичник со две точки. По чело! -.-
existence
existence
!: ваков?
Electra
Electra
Од другата страна точките, не биди и неписмен сеа. Кај те ставиле админ бе, лелелелелеле....