Трендот со ужасно флертување преку социјалните мрежи

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,518
1,183
Big Sur
Тука има Stalker vibes кај тој типот, среќа што не бил од твој град...
Праф маш не прашуе дали жена и се сака, тој знае дека и се сака само жена ко жена крие. Коа жена му вели НЕ на праф маш, тој знае дека НЕ уствари значи ДА. :frantic

А на нет, она што порано луѓето не би се осмелиле да го прават ИРЛ денес со превезот на анонимноста го прават на велико ослободени од технологијата.
Неоригинални, досадни, сиви, манијакални створења си најдоа начин да си ја пробаат среќата.
Овој тренд ќе оди само нагоре со се поголемото присуство на луѓе онлајн, особено нови генерации кои не знаат за време пред соц.мрежи.

Некои женски особи им годи внимание и елементи на моќ пошто се осеќаат барани, па према тоа дека вредат многу со што толерираат секакви будали кои се надеваат на коитус. За жал таквите само ги охрабруваат манијаците да продолжат понатаму.
Еј, а најјакото е што се лути ако не е нешто по нивно. Еве рецимо зашто на рандом лик од Твитер не сум сакала да кажам која сум, па одма што се мислиш, па ја ќе те изедам ли, види никаква си... Е, баш ме убеди после ова.
Е, тука идеме до еден друг феномен на романтиката и социјалните мрежи, а тоа е negging, немаме ние термин пошто е релативно нов и во англискиот јазик, но означува "an act of emotional manipulation whereby a person makes a deliberate backhanded compliment or otherwise flirtatious remark to another person to undermine their confidence and increase their need of the manipulator's approval". Значи она „абе не си лош/а, ама вака и вака да мислеше, појако ќе беше“ или „ми заличе на тој и тој, ама малце нешто послабичок/подебел си ми“.
Дали сериозно некој се пали/паѓа на ова, а е над 20 (преку сила) години?
Еве, одма ќе се сменам за тебе, рандом лику, да ти покажам дека сум подобра од што мислиш.
 

MoonFairy

Староседелец
28 септември 2012
1,335
1,964
1,133
Јас па стварно не знам зошто си го блокирала човекот. Замисли одделил време да ти го анализира профилот, да ти ги разгледа сите слики, па мерења, замислувања, пребарал по интернет и за тоа потрошил некое време да ти одбере некои парчиња облека за да ти даде совет, а ти одма блок.

Можда тој мислел на тебе, и мислел дека може да ти помогне да избереш совршено парче гардероба за идните походи, а ти одма блок. И ај да те видам после да имаш желба да помогнеш на некоја да си го пронајде стилот.

И на крај секогаш тој муабет, ме замара, не ми одговара муабетот и слични ми ти работи. :rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl
E ne mi go pogodi kompletceto...
Ne znae ni kolku sum ili ne sum nadarena za da mi bira seksi komplet....
Ama dobro de, priznavam, si proba covekot... :)
 
  • Haha
Реакции: Electra

Sasho

Истакнат Член
12 ноември 2020
43
14
108
41
Да ти е срам да се пуштиш сега на некоја за да не те објави на интернет одма а не има различни генерации и различно флертуваме, ама па не го бива секој и не треба да пробуват да биде таму писател и да се глупира со пристап а некои се просто манијаци. Не ни е лесно на сите.
 

MajkaMuNaMarko

Староседелец
18 февруари 2020
38
19
1,008
38
Го изгледавте Tindler Swindler на Нетфликс?

 
  • Ми се допаѓа
Реакции: Electra

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,518
1,183
Big Sur
Го изгледавте Tindler Swindler на Нетфликс?

Добро, ова више не е ужасно флетрување у смисла смешно, него баш ужасно пошто поштено ги осакатил.
Жената уште отплаќа долгови, а и се заканува и затвор.
Каков пацер е братот, ама од друга страна и некако алал како се снашол. Мислим, убаво имаше еден коментар „Јас прво би се запрашала зошто таков наводно богаташ, ме носи на одмор во Бугарија?“ :D
 

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Ова го слушав пред некое време на подкаст, не знам како евреинов успевал да ги заведе, има харизма на пацов со запек, какви причи има вртено ама пак не е јасно, да измолзи 250К долари од некоја која се задолжува за да му даде пари, имало некоја нездрава динамика тука, дали вребал одреден тип на карактери кај жени кои би можел да ги експлоатира на таков начин, веројатно. На крај ликот ќе заврши како нечија кучка на робија.
 
  • Ми се допаѓа
Реакции: Electra