Опишете ја вашата сакана личност

Tedii

Нов член
5 јуни 2014
11
6
3
Koga e vo prasanje karakterot normalno e da sakam da bide vnimatelen,nezen,romanticen,dobar,i tn i tn ,a koga e vo prasanje izgledot sakam da bide visok okolu 1 i 80,crna kosa,moze maalku bradicka,zeleni oci,manekenska gradba,ubavi zabi,cupani vegji ali ne na zenski nacin (kolku da nema spojka haha ),nemora da ima nekakov odreden stil ,no da ne mu bide seedno kakov ke iskoci od doma . :D
 
  • Ми се допаѓа
Реакции: Mnogo Bitno

malo

Староседелец
Најфотограф
13 септември 2012
1,280
2,068
1,133
Мојот сакан... големо бебе е и тоа ми се допаѓа затоа што се најискрено се радува кога му угодувам и многу ги цени нештата што ги правам за него, дури и оние навидум безначајни ситни нешта.
Мојот сакан е и многу сериозен кога ситуацијата налага да биде таков и со задоволство го слушам кога ме советува и критикува, кога се труди да ме организира, бидејки сум очајна во тој поглед.
Ми се допага се што е на него (физички), не затоа што сакам зелени очи, бујна коса и мека кожа со занесен мирис... туку затоа што се кај него е така идеално споено со неговата кревка и кристално чиста внатрешност.
Насмевката му е неодолива, никогаш порано не бев видела некој кој толку искрено знае да се смее, да се радува, да ужива во убавите нешта.
Едноставен е и не бара премногу, а кога дава не е скромен.
Има и нешто мрачно во себе кое не го познавам многу, но таа негова мистериозна страна ми е многу привлечна и никогаш не би сакала да ја променам.
Најубаво гушка. Најубаво бакнува. Неверојатно добар љубовник е.:sram
Има чудна смисла за хумор, но секогаш успева да ме насмее дури и кога тоа ми се чини невозможно.
Ми го разубавува секој ден :). Ми ја исполнува секоја ноќ...

Ти благодарам мило што постоиш и пресреќна сум што си до мене.
 

BlackTulip

Староседелец
15 март 2013
628
790
1,103
Мојата сакана личност... Ах колку има да се опишува , нема златна средина за работите што ги прави или е махимум или е минимум :D
Со плави небесни очи и костенлива коса, спортско оформено тело, многу многу секси грб :D
Нежна, паметна , љубезна, од друга страна дрска , тврдоглава , инаетлива личност. Но начинот на кој ги прикажува тие особини за мене е неодолива личност.
Кога ќе стане од спиење ниту една овца не е на број :gjavol , али после :kafe е :igra , (не дирај лава док спава хаха)
 

FallenAngel

Староседелец
5 декември 2012
601
402
1,073
Eupen
Мора да е партнерот/партнерката како сакана личност??? Или може фамилија и други некои?
 

MoonFairy

Староседелец
28 септември 2012
1,335
1,964
1,133
Мора да е партнерот/партнерката како сакана личност??? Или може фамилија и други некои?
Темава е во љубов и секс...па сега ти види дали може некој од фамилија, освен ако некој од фамилијата ти е партнер...(think)
 

Inna93

Нов член
14 јули 2014
8
10
3
Veles
Црна коса, жолто-зелени очи, 1.75цм висина хаха , голем џентламен , грижлив, нежен, инает (како мене :p) искрен , премногу чуствителен, строг,(за оправдани причини хехе) праведен... не е баш со мускулесто тело, али во неговите прегратки сум најсигурна ... знае да ме насмее кога не ми е денот, да ме расположи, и кога не сум со него осеќам дека нешто ми фали и многу нормално колку и да сум со него , кога ке се разделиме по 3мин мене повторно ми фали хахаха... (inlove)(inlove)(inlove)(inlove)(inlove)(inlove)(inlove):sram:sram:sram
 
  • Ми се допаѓа
Реакции: Mnogo Bitno

MATEJA

Член со 30 казнени поени
29 мај 2014
280
247
353
Дајте опис на вашата сакана личност (внатрешна и надворешна) заедно со сите маани и доблести. :)

Висок, кафени очи, смеѓ со многу убава насмевка, малце чудно оди односно чекори. :giggle
Најчесто е насмеан и расположен, ама ако не е подобро е да не му сте во близина. Знае да ме расположи и да ме направи среќна и задоволна. Ме нервира што понекогаш намерно се труди да ме направи љубоморна.

Инаку не ми е дечко, се гледаме одвреме-навреме...(think)
visok so crna kosa, crni oci , dobri plocki na stomakot, premnogu zgoden, znaee so saka vo zivotot, ne se zamra so gluposti. sportist i toa e toa, sekogas pozitiven i raspolozen i golem segadjija
 

Zeus

Истакнат Член
12 јули 2012
16
5
303
27
Тетово, Јегуновце
Висока е 1.63, малце потемен тен, темно кафена коса, симпатична, скромна, згодна.... многу често се смее, и за што треба и за што не треба ама како и да е... многу појќе ја сакам кога ми се смее зашто тоа е најблескавата и најмилата насмевка што досега сум ја видел. (inlove)
Кафени и убави очи, полна устичка, обравчиња за штипење, мало и слатко носенце што секогаш и праем „тиит“ :Dнежно и бебешко личенце, убаво крупничко тело (не она претерано, таман) што сакам по цел ден да го гушкам, мазим и никогаш да не го пуштам... (inlove)
Сака да се зафркава, ама некогаш ја кога ја зафркавам се лути, обожавам да ја нервирам а и она мене, хехе ... Тоа е моето смотано (така ја викам) што ми го испунуа денот, многу ја сакам ! (inlove)
 
Последна промена:
  • Ми се допаѓа
Реакции: malo

Fashion.Lover

Староседелец
19 февруари 2015
297
83
628
New York,New York
Златно руса коса, сини очи 194 висок, зрел, добар мажествен, спортски граден, добар, жежок љубовник, паметен и уште многу други позитивни карактеристики.
 
  • Ми се допаѓа
Реакции: Mnogo Bitno

gabi96

Полноправен Член
4 септември 2015
36
28
18
28
не многу висок...буцко...плава коса...зелени очи...таман за мене:rofl:rofl:rofl си го сакам највеќе!