Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)

Photographer

Amoureux
23 февруари 2012
482
1,394
1,093
..јас сум човекот за кого се зборуваат лошите муабети....јас сум секаков, јас го живеев животот на мој е**н начин, уживав...зошто воопшто ме побара кога решив да заминам првиот пат....требаше да ме остајш...среќната ѕвезда ми била да налетувам на лоши девојки...
господ ме казнил да ме повредуваат, за сите кои предходно ги повредив...

се заљубив во тебе зошто те идеализирав

и зошто си слична како мене

и двајцата знаевме дека нема да трај...

сакам да ме мразиш

сакам да плукаш по мене

сакам да ги заборавиш сите убави моменти заедно....и да продолжиш да живееш во минатото

јас сум далеку од совршен, далеку од добар за тебе....
 

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
Not a day goes by, that I feel my regrets overwhelm me with some kind of melancholy. I know that I lost you from the moment when I said those words. words that expressed my pure feelings for you. And yet I was so foolish and too careless to notice... that I lost such a remarkable person.
 

ZmajChe

Истакнат Член
21 март 2012
937
2,068
93
Ти си немир што ме тера, да се премислам, да верувам во љубовта ......

Ми недостасува твојата прегратка, повеќе од тоа што мислиш ... ми значиш премногу навистина .. аххххххххх
дали тоа навистина јас се заљубив? ахам..
чудно и нетипично за мене е се` откако те запознав и сум со тебе ..... (inlove)
 

destroy

Нов член
27 февруари 2013
13
18
3
Мина година и месец од нашиот прв поблизок контакт. Тој февруари и тој март, не беа наши месеци, погрешни ни беа термините. Можеш ли да се присетиш во меѓувреме колку нешта (ни) се случија? Колку луѓе разочаравме, колку од нив ги повредивме, колку нешта се сменија... и тоа сè поради нашите непромислени постапки. Не можам да речам дека се каам и дека посакувам ништо од тоа да не се случеше, не. Но не можам да речам ни дека не жалам за некои донесени одлуки. И сега, по една година.. види нè. Токму тогаш кога конечно можеме да бидеме заедно без никому да пречиме, без никој да ни претставува пречка и нам, ние одбиваме да бидеме во врска. Всушност разбирам, разбирам дека ниту ти, ниту пак јас не сакаме врски, ама не мислиш ли дека можеме барем да се обидеме? Чим после толку време и после сите падови и подигнувања, ние повторно сме заедно и добро се сложуваме, зарем не сметаш дека добро би функционирале?