Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,527
14,438
1,683
Таму каде што треба
....
tumblr_m5ieveNeJ41r8vnhlo1_500.jpg
 

emzzy

Староседелец
25 февруари 2012
1,376
1,875
1,123
Сакам да ти кажам одиии си некако со други зборови, не знам што не ми дава но не ми се даваш на туги раце нечии..
И сдтк дека знам се`, ама пак те сакам :mstickle
 

AnneBoleyn

Активен Член
14 февруари 2012
144
193
43
In Chuck Bass' bedroom
"Cijeli sam dan razmišljao da li da je zovem ili ne. I sinoć skupih hrabrosti pa okrenuh taj broj. Poznati glas sa druge strane, i ja rekoh tih nekoliko izlizanih riječi: 'Sretan rođendan, mnogo zdravlja, sreće...' Ljubav nisam smio da pomenem. Bojao sam se da će reći da je već sretna, ali sa nekim drugim. To bi me dotuklo..." (brokenheart)
 
  • Ми се допаѓа
Реакции: МиГ 21

vitocorleone

Староседелец
27 јуни 2012
75
39
1,018
34
Сите сакат нешто да кажат, епа ај и јас да кажам, ем ќе добијам на поени ем може да си најдам другарче :) Сакам да ти кажам оти не е во ред тоа што се случува свесен сум, знам, сакам да ти кажам, или не да ти се развикам, БОРИ СЕ, биди со мене кога јас се борам, ми требаш, секој си има свои тешкотии од нас, можеби јас, можеби ти, можеби двајцата сме згрешиле ама биди човек, ако неможе да се поправи сноси се гордо со таа грешка, не дозволувај никој да те прави несреќна, жал ми е што не си среќна со мене, тешко ми паѓа што неможам да те направам среќна, ама јас се надевам, и секогаш ке се трудам, те молам не заборавај на нас, направи ме среќен секој ден по малку за да се осетам жив, те молам мисли јас како се сносувам со сето тоа што ти ке ми го кажеш, ме повредуваш и знам дека не ти е гајле за мене, ама јас не се предавам толку лесно, знам дека ако не сега, кога ќе излезе на свет малата Ариел ке биде малку само поинаку во врска со тоа, јас знам дека ти ке бидес среќна и се ка дадам за да си, секој ден освен ТЕ САКАМ друго неможам да ти кажам, и те молам, веќе безброј идеи ми доаѓаат на ум, еве и 3 шанси за да те запросам испуштам, те молам не ми ги руши моите моменти, моите планови, и верувај кога се ќе се среди, а ке се среди, ќе бидеме многу среќни, затоа не ме повредувај повеќе, од мене направи плачко, од лав направи магаре, секој ден ми е тешко немам на кому да му кажам, а сакам само тебе да ти кажам.
Имаш ли претстава колку само ми значиш штом сум се одлучил да бидеш моја жена, јас не си играм со такви работи, јас есапот во животот 3 пати го пресметувам, ама некако како да не ти значи многу многу тоа, и да ти кажам знам дека ме сакаш, само те молам покажи малку повеќе, и те молам немој да збориш така за фасулчето :) сепак со тоа се ке се среди и кога ќе се среди, ќе побараш уште најмалку 3 :) Се надевам не го читаш ова, оти сакам да ти кажам ама нејќам да знаеш оти пак ке ме ..... :p
 

Lena

Poétesse
12 октомври 2012
4,155
7,687
1,183
земјата на чудата
Зарем е важно кој е крив??
Јас сум крива,ти си крив не сум јас ти си....до бескрај така..
Не е важно...се е тоа бегство од соочувањето и реалноста кои предстојат.
Кој е крив, нема да не доведе до решението на проблемот бејб знаеш?
Само ке го створи кинескиот зид измегу нас и ништо повеке..
 
  • Ми се допаѓа
Реакции: AnaMi