Скорешна содржина од zica

 1. zica

  Gossip Girl

  Ден и Блер??? :(
 2. zica

  Предлог за туристичка дестинација

  Хвар...преубаво,добра забава...
 3. zica

  Колку години - толку посетени земји. Како стоите?

  Франција Италија Белгија Шпанија Германија САД Холандија Чешка Унгарија Австрија Бугарија Турција Србија Хрватска Грција Албанија Монако уште малку ми фалат :)
 4. zica

  Тwo and a half men

  најбоље серија , ама додека беше Чарли...
 5. zica

  Пирсинг

  јас се испирсав на 14 години на стомак и уште го имам.11 години веќе ц ц ц ц како лета времево:)
 6. zica

  Комедии

  мене ми беше доста интересен :)
 7. zica

  Колку години имате?

  25 :)
 8. zica

  Тетоважа

  Секогаш викав дека нема да се тетовирам ама незнам што ми стана еден ден си викам па зашто да не сакам и јас.Утредента одма закажав , отидов и се истетовирав на внатрешниот дел од предпоследниот прст на раката.Воопшто не се познава , а и јас ја чувствувам како цел живот да си ја имам :)
 9. zica

  Пудра за лице

  bourjois healthy mix serum и max factor second skin.сакам полесни пудри да не се познаваат многу
 10. zica

  Школување на приватен или државен факултет?

  Државен дефинитивно!
 11. zica

  Нокти - гелни, надградба

  Дефинитивно најдобри гелни нокти прави Kitty ама треба да закажеш 2 недели однапред и ако имаш фб можеш да си ја додадеш да видиш дали ќе ти се допаднат ноктите. Kitty Nail Art
 12. zica

  Комедии

  Последна добра комедија што ја глeдав Horribble bosses
 13. zica

  Моментално читам...

  Моментално ја читам Колачиња за појадок интересна лесна книга , иако повеќе претпочитам некој добар трилер како на пр. од Роберт Ладлам