Скорешна содржина од VaneStoilov

 1. VaneStoilov

  Дали да користам чит во мултиплеер игра (RTS strategy game) за дигање на ранк?

  Единствената штета што ке ја нанесам со користењето на читот е тоа што тие што ке се паднат да играат против мене 1vs1 во quicksearch ке изгубат поени (обично се губи околу 0.10~0.30 поени зависи кој ранг е противникот). Другата штета што може да настане од ова е тоа што овој викенд има турнир...
 2. VaneStoilov

  Дали да користам чит во мултиплеер игра (RTS strategy game) за дигање на ранк?

  Знам малку C++ и си креирав чит со којшто можам да си го кренам рангот без многу играње. Моментално сум ранк 22, а сум добар во играње како останатите коишто се ранк 27-28 (најмалку е ранк 1, најмногу е ранк 40). Обично не играм рангирани игри, па затоа рангот не ми се крева, но за да играм со...
 3. VaneStoilov

  Дигитална Пиратерија

  Дозволено е да се зборува за пиратерија на форумот?