Скорешна содржина од tijana20

  1. T

    Љубовни проблеми

    Здраво, Нова сум на форумот и ми треба ваше мислење. Со дечко ми скоро една година имаме незаштитени односи, вчера имавме и сабајлето за прв пат забележав малку црвена крв на долната облека. Нормално се исплашив бидејќи прв пат тоа ми се дешава. Да напоменам тоа е 5 дена после овулација. Прерано...