Членови кои TheFrisb ги следи

 1. cakar_ulav

  • Мислења
   1,566
  • Реакции
   1,926
  • Поени
   1,133
 2. Coelho

  Староседелец од Скопје
  • Мислења
   286
  • Реакции
   493
  • Поени
   663
 3. emzzy

  Староседелец
  • Мислења
   1,374
  • Реакции
   1,871
  • Поени
   1,123
 4. Hip.Hop_MKD

  Староседелец
  • Мислења
   2,192
  • Реакции
   3,931
  • Поени
   743
 5. JaMi

  Староседелец од во светот на бајките
  • Мислења
   6,505
  • Реакции
   14,412
  • Поени
   1,683
 6. Selma

  Ingenious
  • Мислења
   4,375
  • Реакции
   7,071
  • Поени
   1,183
 7. Sugar

  Истакнат Член
  • Мислења
   501
  • Реакции
   1,110
  • Поени
   393
 8. The Tramp

  Филмохолик
  • Мислења
   3,367
  • Реакции
   4,942
  • Поени
   1,173