Скорешна содржина од the SOM

 1. the SOM

  Предизвици (вежби)

  пробај овие да ги направиш, јас ги правам и многу се добри - 2недели секој ден ги правев додека да успеам во даденото време да ги направам :)
 2. the SOM

  Предизвици (вежби)

  Вкрсти ги рацете позади глава и кога ке се качуваш немој да ги собираш, туку држи ги отворени па пиши колку такви си направил :)
 3. the SOM

  Предизвици (вежби)

  Во право си, 300 правилни ако прави во серија тогаш има челични стомачни....иначе и јас бев на конкурсот и направив 77 (толку беше макас аз макс поени) за колу 1 ипол минута
 4. the SOM

  Работа преку лето во странство

  Би сакал доколку некој може да ми каже како би можел да најдам работа некаде во странство (низ Европа), само работата е што не сум студент па незнам како би идело тоа....