Скорешна содржина од stoka | Црнобело Форум

Скорешна содржина од stoka

 1. stoka

  Интересни и смешни слики

 2. stoka

  Вицови

  - Заш поќе немат секс во јавната администрација? - Дека сите се роднини таму
 3. stoka

  Да постоеше временска машина, кој историски период би го посетиле?

  Па добро, реков најкасно во неолит. А иначе, без разлика на то што во то време луѓето веќе баратале со огнот, сепак за да запалет нов оган им требело некое време и бајаги труд. И идет од негде некој и им стварат оган во рок од 1 секунда без никаков труд. То поприлично би ги привлекло :)
 4. stoka

  Да постоеше временска машина, кој историски период би го посетиле?

  Пред некое време излезе на интернетов еден оглас за вработување со следниов текст: "Таму каде се вртат главните скопски фаци, каде бизнисмените договараат зделки, политичарите стратегии, а скопските шмизли шеми, Ти можеш да биде оној кој ќе им го носи кафето." Муабетиве дека сакате да се...
 5. stoka

  Омилени дуети

  Еден мастерпис дует СМОГ!
 6. stoka

  Добредојде на нови членови

  Тенќу ;)
 7. stoka

  Моментално слушам...

 8. stoka

  Омилени дуети

  Девојченце од долно де
 9. stoka

  Омилени дуети

  Вон секоја конкуренција
 10. stoka

  Омилени дуети

 11. stoka

  Добредојде на нови членови

  Ево да се пријавам, да је све регуларно и по пропис :)
 12. stoka

  Слава, кола, лова, пичиќи и дрога

  Слава, кола, лова, пичиќи и дрога