Скорешна содржина од Sober_Soul +_+

 1. Sober_Soul +_+

  PS VITA

  Во анкетава гледам дека викате дека не е најдобра handheld console тогаш што викате која е најдобра Handheld console според вас?
 2. Sober_Soul +_+

  PS VITA

  Доста време не бев уклучен на форумов,но едно нешто ме заинтересира да са уклучам пак.Тое е PS VITA.Ме интересира какво мислење имате за него во врска со игрите,специфичностите негoви итн.За некое време очекувем да купам едно и уште некоја игра.Ме интересира што мислите дали вреди како handheld...
 3. Sober_Soul +_+

  Цртаме...

  http://sketchtoy.com/19875206 еве брза жирафа... Следниот пеперутки
 4. Sober_Soul +_+

  Избери едно

  Камен Вошка или јадачка жена?
 5. Sober_Soul +_+

  Цртаме...

  http://sketchtoy.com/19616750 следниот DJ!
 6. Sober_Soul +_+

  Цртаме...

  http://sketchtoy.com/19463173 следниот мачка :)
 7. Sober_Soul +_+

  Препораки за игри (помош и совети)

  Е брат јас ја превртив ама ја имам како нон стеам игра и затоа не можам да играм со други...
 8. Sober_Soul +_+

  Што е подобро да си денес?

  Не сакам да бидам во центарот на вниманието понекогас сакам така да се показам ама не толку ко што некој прај... :)
 9. Sober_Soul +_+

  Цртаме...

  http://sketchtoy.com/19316230 :) Следниот да нацрта автомобил]:)
 10. Sober_Soul +_+

  Цртаме...

  http://sketchtoy.com/19314398 Следниот магаре :)]:)
 11. Sober_Soul +_+

  Цртаме...

  http://sketchtoy.com/19307586 еве :);) следниот да нацрта глушец:p Едит:Еве уште еден цртеж http://sketchtoy.com/19312899
 12. Sober_Soul +_+

  Препорачај филм за членот над вас

  The Dictator така мислам беше прејак е :rofl;) А инаку и за мене некој комедија:*
 13. Sober_Soul +_+

  Што е подобро да си денес?

  Секој со свое размислување,а јас сакам да бидам тоа што сум....момче:)(happy)
 14. Sober_Soul +_+

  Чувството кога...

  Чуството кога некој крајно ке ти се одмили...:mad: :besen
 15. Sober_Soul +_+

  Пинк (P!NK)

  Пинк-Sober најуба ми е!(inlove):*