S.B.

онака традиционално ......:wavespin
Роденден
15 јули 1989 (Возраст: 30)
Локација
Прилеп
Пол
Машко
Професија
будалње на постари лица

Ги следи

Следачи

Трофеи

 1. 15

  Сериозно омилена личност

  Вашите мислења привлекле повеќе од 100 допаѓања.
 2. 10

  Ме бендисуваат

  Вашите мислења им се допаднале 25 пати на останатите членови.
 3. 5

  Зависник

  30 постирани мислења. Мора да ви се допаѓа тука!
 4. 2

  Некому му се допаѓате!

  Некому му се допаѓа една од вашите пораки. Продолжете со такво постирање!
 5. 1

  Прва порака

  Напишете едно мислење на форумот за да го освоите овој трофеј.