Трофеи освоени од rikica01

 1. 100

  Член повеќе од една година

  Честитки! Ти беа доделени 100 поени од трофеи бидејќи си наш член повеќе од една година.
 2. 5

  Зависник

  30 постирани мислења. Мора да ви се допаѓа тука!
 3. 10

  Среќен роденден!

  Среќен роденден! Додадовме на твојот профил 10 поени од трофеи.
 4. 2

  Некому му се допаѓате!

  Некому му се допаѓа една од вашите пораки. Продолжете со такво постирање!
 5. 1

  Прва порака

  Напишете едно мислење на форумот за да го освоите овој трофеј.