Скорешна содржина од Patika

 1. Patika

  Дали мажите озборуваат повеќе од жените?

  Мажите повеќе озборуваат од жените само што е во врска со сексот, за друго жените се незаменливи!
 2. Patika

  Собиранки.... (договарање - тука)

  Двајца без тројца ќе се соберете можда за сребрена средба :kafe
 3. Patika

  Кандида

  Чудно прашање, за кое мислам дека сите го знаат одговорот!
 4. Patika

  Собиранки.... (договарање - тука)

  Кој со кого ќе се истркала! :igra
 5. Patika

  Ваша поезија

  ЦРНО БЕЛО, ТОА СИ ТИ ! Да си еурокрем, би те лижел цел ден, да си црно бел телевизор, би зјапал со часови, да си црно бела шаховска табла, мат ќе беше неизбежен, но ти си само една бело црна патика! Патика како патика, па уште безбојна, не знам зошто сопрев, кога на небото нема виножито, не...
 6. Patika

  Мисла на денот

  Жена без големи цицки е како подрум без ајвар! :biggrin
 7. Patika

  Собиранки.... (договарање - тука)

  Па кажав, зарем не ме читате? :frantic
 8. Patika

  Собиранки.... (договарање - тука)

  Во Золошка градина во ресторанот да седнеме на кафе, ќе биде смешно и весело ! :kafe
 9. Patika

  Огласи за вработување

  Се бара автомеханичар по можност до 40 години, не помлад од 20 години!
 10. Patika

  Ваша поезија

  ГО САКАМ СКРИЕНОТО БОГАТСТВО ТВОЕ Колку нежно ги одврзуваше патиките, бели врвки како снежен пат до твојот дом, твојата најголема облина зрачеше, а таму твоето богаство сокриено. Блиска си ми, а сепак непозната, мила и нежна, а сепак дива, те посакувам, а сепак молчам, твоите долги нозе поглед...
 11. Patika

  Собиранки.... (договарање - тука)

  Затоа што сите тука сме анонимуси, тогаш зошто не си ги ставаме реалните податоци име презиме и наша фотографија на фрумов за да се запознаеме?:kafe
 12. Patika

  Собиранки.... (договарање - тука)

  И што се добива со тие собиранки освен што ќе се знае кој е кој? :biggrin
 13. Patika

  Ексцентрични фризури

 14. Patika

  Сакам да кажам/Сакам да прашам

  Сакам да кажам политичарите лажат, зато што ги има многуте што им веруваат! :place