Скорешна содржина од Moon child

  1. M

    Годините како основа за проценување дали е некој спремен за брак и деца

    Барам мислење од вас во врска со намерни малолетнички бракови? Дали девојче од 15 години може да биде спремно за брак и воспитување на деца? Дали е нормално да не го привлекуваат дружби туку да мисли само на сериозни работи и да се посвети на дечкото и да сака деца? Дали мислите дека е битна...