Скорешна содржина од Miss sweety | Црнобело Форум

Скорешна содржина од Miss sweety

  1. M

    Абортус со вакумска аспирација

    Здраво Зарем е важна болката ? Убиваш живот , болката е тогаш за тогаш но потоа цел живот душата ќе те боли. И да те боли заслужуваш , цел живот да ја памтеш таа болка .Не оправдувам абортус во никој случај и под никакви околности.