Скорешна содржина од mim12

  1. M

    Работа за студенти во Скопје

    Здраво! Со почетокот на новата студиска година истата мака како и секогаш да најдам некаква работа за студент која што ќе биде на пола работно време а истата мака ја имаат и останатите студенти во Скопје. Иако работа за студенти во сите држави е многу лесен проблем кај нас не може да се најди...