Скорешна содржина од Metalec

 1. Metalec

  NBA

  Пред 3-4 год
 2. Metalec

  NBA

  odamna
 3. Metalec

  Како се чувствувате денес?

  Изморено и тоа преиморено:sleep
 4. Metalec

  Личен дневник

  Јас немам дневник. Но кога имав кога бев помал го чував во гаражата во стариот орман.Не не го дадов да го прочита никој.
 5. Metalec

  Дали машките побрзо се заљубуваат од женските?

  Јас сум машко на тоа мислев
 6. Metalec

  Дали сте заразени со форумов?

  Јас сум презаразен заболен откако почнав да објавувам од пред некое време кога и да се оклучам на нет одма форумо одам.
 7. Metalec

  Metallica

  Metallica
 8. Metalec

  Неверство

  Мене лично ми се нема десено па питувам ако некој има некое лично искуство или ако слушнал од некој ако може да каже како се чуствувал изневерениот и како треба да постапи.И дали можеме некако да му помогнеме ако ние другар/ка. Бидејки мој пријател беше изневерен и сега е во голема депресија...
 9. Metalec

  Среќен роденден!

  Среќен роденден!
 10. Metalec

  Кој е вашиот омилен фудбалски клуб?

  реал 4евер
 11. Metalec

  Најдобар македонски спортист

  Перо,Кире
 12. Metalec

  Македонска кошаркарска репрезентација

  Да. Не. Не.(2013 заради нив изгубивме)
 13. Metalec

  Што спортувате?

  кошарка