Скорешна содржина од Marki6 | Црнобело Форум

Скорешна содржина од Marki6

  1. M

    Тест за бременост

    Здраво дрвојки, жени ми треба ваша помош. На 9ти овој месец имавме петинг со дечко ми на 18ти треваше да добијам но ми задпцни еден ден ми дојдр првите 2 дена ми течеше нормално трсѕиот ден помалку и четвртиот ден имав кафеав исцедок тој ден направив тест за бтеменост преку крв излезе негативен...