Скорешна содржина од MarGrey

 1. MarGrey

  Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)

  Сакам да ти кажам дека вчера топ си поминав.. Одамна ме нема некој така бакнувано:mstickle ..мммммм Ете само тоа :) само тебе моментално не сум ти воопшто во план ... :confused:
 2. MarGrey

  Странски јазици

  Знам англиски ! Српско-хрватско-босанско-црногорски ги знам,најубаво српскиот,а пред една година научив да одвојам кој е кој само под услов да го слушам човекот и да читам а јас да го зборам и да кажам на кој зборам се уште не знам,се надевам ќе научам ! Прочитав дека некој пишал дека од...
 3. MarGrey

  По десет години

  Среќна затоа што ќе го работам тоа што го сакам,исполнета затоа што околу мене ќе бидат луѓето што ги сакам и задоволна заради местото каде што ќе живеам ! Во превод би му дошло медицина,деца и надвор од Скопје ! :cool:
 4. MarGrey

  Моментално слушам...

 5. MarGrey

  Пирсинг

  имам пирс на левата веѓа ! Си го сакам многу ! Скоро 2 ипол години го носам и многуми стана дел од мене дури некогаш кога ќе ми речат убав ти е пирсот се допирам на веѓа и сваќам дека имам пирс ! :D На работа го вадам само иначе цело време си го носам !
 6. MarGrey

  Денес ме насмеа...

  и мене истооо ! Значи обожавам кога некој со душа го изведува сценариото или го кажува вицот ! Страшен беше ! :rofl
 7. MarGrey

  Што сте во хороскоп? А подзнак?

  Девица со подзнак Вага ! Не има три до сега ! Јупиииии:skoka
 8. MarGrey

  Какво кафе пиете?

  Адикт сум за кафиња ! Го обозавам несот,инстантот,капучиното и макијатото ! Секаков вид на кафе кое нема талог ! Кафе Виена,италијанско,експресо абре се што не е како турското ! и со една ипол лажица шеќер ! Турското го пијам кога веќе немам избор а сум седната негде со друштво,а во последно...
 9. MarGrey

  Сакам да кажам/прашам

  Аххх Прочка денес а? Дали ќе ми простат ?:unsure Мислам дека нема некој толку голем грев направено,и се надевам ќе ми простат ! А дали да им простам ? Паааа.. за некои сеуште размислувам :) Добро ! Ќе им простам ама нема да им заборавам ! Тоа значи дека до пола сум им простила..уффф тешка...
 10. MarGrey

  Го сакам мирисот на...

  Го сакам мирисот на нес кафе:kafe Го сакам мирисот на машки парфем:wub Го сакам мисрисот на антисептицните средства што си ги користам на работа Го сакам мирисот на тазе бањата:sreken Го сакам мирисот на добро зготвена храна Го сакам мирисот на бензин
 11. MarGrey

  Кој е најубав град според вас во Европа?

  Братислава - Мал но голем град ! Братислава не се опишува,таа се доживува ! и да не ја заборавам мојата Струга ! Како Струга нема друга !
 12. MarGrey

  Дали психички ги анализирате луѓето?

  Не ги анализирам лугото,мислам дека ги преанализирувам ! И другарките ќе ми речат некогаш ''Дај веќе прекини да анализираш ! " Ама не можам ! Морам се да проанализирам и кај сум и со кој сум,не може нешто да ми избега од вид ! А случајно ако не сум приметила нешто ќе пукнам дури да се сетам дали...
 13. MarGrey

  Оптимист, песимист или реалист?

  Тежок реалист сум ! Значи сум и ситничарка тешка.. така да гледам на работите до толку ситничарски и реално што и кога на моменти ќе помислам дека сум оптимист,фактите ме маваат и сваќам дека нема потеба ситуацијава да ја гледаме оптимистички кога е реално дека Дедо Мраз не постои ! :)
 14. MarGrey

  Времето ги лечи раните, но што со лузните?

  Времето ги лечело сите рани.. пффф ! Како па да не ! Ќе се научиш како да живееш без некого,со некото и тако даље ! Енд оф да стори ! И заб да извадиш,ќе ти остане празен простор,но сепак ќе продолжиш да ја џвакаш храната и без него !
 15. MarGrey

  Зошто луѓето се менуваат?

  Моето мислење е---> Младите па и до негде можат да се сменат,не знам дали тоа би било карактер или навика.. Но старите многу потешко. Дури е топло железото се кова ! А ако ти настане болка, само се учиш како да живееш со неа,не се променуваш ! Додека си жив ќе се учиш,и како да живееш со љубов и...