Скорешна содржина од malata..

 1. malata..

  Од што имате фобија?

  висина и дволичност
 2. malata..

  Новата книга со 365 страници започнете ја со многу љубов, здравје, успех и малку повеќе памет...

  Новата книга со 365 страници започнете ја со многу љубов, здравје, успех и малку повеќе памет. Среќна Нова 2015!
 3. malata..

  (Вистинска) Љубов, постои ли?

  Дефинитивно се сложувам со тебе. Според мене, вистински партнер е оној кој би можел буквално да биде твоето огледало. Некој кој постојано би ја довршувал твојата реченица бидејќи имате исто мислење, некој со кој би дишеле исто.
 4. malata..

  Предвидување на карактерот на личноста (тест)

  INFP - The Idealist (Идеалист) I = Introversion (Интровертност) N = Intuition (Интуиција) F = Feeling (Чувствување) P = Perception (Перцепција)
 5. malata..

  Дали може да се предвиди смртта?

  Па може, ама не секој. Мојот дедо ден пред да почине и рекол на баба ми да спрема подарок за на другиот свет(пред неколку години почина мојот вујко со кој дедо ми беше поврзан многу).. Малце језиво :ladno
 6. malata..

  Исповед на деца на разведени родители

  И моите се исто така разведени уште откако знам за себе.. понекогаш кога ќе видам цело семејство собрано на купче ми се кине срце и се прашувам зошто животот е толку суров... а понекогаш пак сум толку среќна поради тоа, искрено ни сама не знам зошто.. ...чудна работа.... Но да, мораме да го...
 7. malata..

  Гатачки, јасновидци и слично

  секој си има своја теорија за тоа
 8. malata..

  Ајнштајн и професорот :)

  најдена е на нет... :)
 9. malata..

  I couldn't see you when you were here. And now that you're gone, I see you everywhere.

  I couldn't see you when you were here. And now that you're gone, I see you everywhere.
 10. malata..

  Jednom se zivi - Recenica koju koristimo kada planiramo da napravimo neku glupost :))

  Jednom se zivi - Recenica koju koristimo kada planiramo da napravimo neku glupost :))
 11. malata..

  Ајнштајн и професорот :)

  Професорот: Ти си христијанин, така ли е синко? Студентот: Да, господине. Професорот: Значи, ти веруваш во Бог? Студентот: Апсолутно, господине. Професорот: Дали Бог е Добар? Студентот: Секако. Професорот: Дали Бог е Семоќен? Студентот: Да. Професорот: Мојот брат умре од рак и...
 12. malata..

  Гатачки, јасновидци и слично

  значи се напнавте... има некои што веруваат некои не во такви работи... па нели човекот е сама индивидуа и секој посебно размислува? ќе се испокарате уште малце.... значи има некои кои се навистина надарени за тоа... тоа ти е дарба дадена од Бог и не секој еден може да ја има. нормално има многу...
 13. malata..

  Животот е прекраток за да се нервираш поради луѓето кои не заслужуваат да бидат проблем во...

  Животот е прекраток за да се нервираш поради луѓето кои не заслужуваат да бидат проблем во твојот живот.
 14. malata..

  Гатачки, јасновидци и слично

  добро многу нормално е дека нема да верувате.. али јбг.. не сте го запознале вистинскиот човек за тоа ;)
 15. malata..

  Гатачки, јасновидци и слично

  значи ни ја не верував во почеток но отпосле се се докажа.... многу е комплицирано да се објасни со зборови... се верува дека тие личности се избрани од Бог... познавам жив пример и сведок сум за тоа а на вас ви останува дали ќе верувате или не ;)