Скорешна содржина од MAGA | Црнобело Форум

Скорешна содржина од MAGA

  1. MAGA

    Мрсна коса

    Го имам истиот проблем мрсна коса, порано ми беше многу честа и природна и немав некој голем проблем околу тоа, но сега е обратно косата ми се исправи од претерано фарбање, се истенчи а еден период и ми паѓаше, сега е ретка и мрсна секој втор ден, пробав разни производи но ништо. барам да...
  2. MAGA

    Електролитски депилатор

    И јас го купив тој од топ шоп и го баталив па не можам јас на пример нозете откако ќе ги намачкам со гелот па со депилаторот на секое место да поминам па потоа секое влакно што го имам да го исчупам и јас мислев дека нешто осттранува но ни влакна е па кој и да чупа нозе секоја недела и така три...