Скорешна содржина од MademoiselleD

 1. MademoiselleD

  Х-Фактор Адриа

  Да, да.. Тој Никола беше во Операција триумф со Белов. :) Се согласувам дека Жељко е катастрофа, глуми нешто што очигледно не е и страшно многу се труди да биде нешто у фазонот на Simon Cowell, ама што е со Кики Лесендрич ? Мислам дека само он вреди од сите четворица. Него го обожавам. Со...
 2. MademoiselleD

  Денес ме насмеа...

  http://www.motika.com.mk/index.php?option=com_content&id=45213 :D
 3. MademoiselleD

  Дали би одбрале вечен живот - бесмртност?

  Вечен живот ? Не, фала. Така животот би ја изгубил својата суштина и реченицата : " Живеј го секој ден како да е последен " повеќе нема да има никакво значење. Се' би земале здраво за готово и вечниот живот би бил многу досаден. :facepalm2
 4. MademoiselleD

  Туризам и бизнис логистика

  На универзитетот " Гоце Делчев " има факултет за Туризам и Бизнис логистика. Во Скопје има дисперзирани студии и се наоѓа во Автокоманда. Не знам ништо повеќе само имам другари кои учат овде и се задоволни. Можеш овде да најдеш повеќе информации : http://www.ugd.edu.mk/index.php/mk/fakulteti ;)
 5. MademoiselleD

  Прашања и помош околу мобилни телефони

  Имам проблем со BlackBerry Bold 9700. Има некој што се разбира и што би можел да ми помогне ? (think)
 6. MademoiselleD

  Дефекти на мобилни телефони

  Имам BlackBerry Bold и откако ќе го уклучам на екранот пишува само App Error 523 и под него има Reset. Ако кликнам на Reset телефонот се ресетира ама повторно е истиот проблем после ресетирањето. Ако имал некој ваков сличен проблем нека пише (worried)
 7. MademoiselleD

  Филмска музика

 8. MademoiselleD

  Најубавото место на кое сте биле

  Стразбур, Франција :sreken
 9. MademoiselleD

  Кои факултети се меѓунадорно признати?

  Правниот смер на Штул е најефтин. 1300 евра година :)
 10. MademoiselleD

  Најубав маж на светот (со фотографија)

  Tyson Beckford !!! (inlove)
 11. MademoiselleD

  Каде во моментов би сакале да бидете?

  На некоја од фотељиве, со чајче од јаболко и цимет и добра книга :sreken
 12. MademoiselleD

  Балади

 13. MademoiselleD

  Нокти - гелни, надградба

  Дали познавате некој што прави квалитетни нокти во Кисела Вода ? :)