Скорешна содржина од Lady Lawyer

 1. Lady Lawyer

  Дали љубовта се купува со пари?

  Вистинската љубов не се купува со пари. Ама САМО ВИСТИНСКАТА. Онаа чиста и безусловна љубов.
 2. Lady Lawyer

  Пријатни кафулиња во Скопје

  Up caffee, ne e loso ama na tarasata letno vreme e mnogu zesko
 3. Lady Lawyer

  Школи за странски јазици

  Училиште за странски јазици " Lion " кое го има на три локации: Ново Лисиче, Аеродром и Ѓорче Петров :giggle