Скорешна содржина од Jack123

 1. Jack123

  Бега(в)те ли од часови/предавања?

  Бегав стварно многу не дека се фалам ама ете од преголема досада не ми се седи и на крај мислам дека имав 30+ изостанци ама бегав од досада што не ми се седи и секогаш после 5 или 4 а 7 час не памтам дека сум седел досега
 2. Jack123

  Стенкање за време на секс

  Ја ни тоа ни тоа А ти?
 3. Jack123

  Стенкање за време на секс

  Дали преферирате мажите за време на секс вашата партнерка да стенка? Дали ве пали тоа и какво стенкање сакате повеќе да се дере или онака лагано? А жените исто дали сакате вашиот партнер за време на секс да испушта такви некој звуци
 4. Jack123

  Онлајн шопинг

  Да имам неколку работи купено од интернет но ако се мали големи може да се сменат незнам и дали има некој такви што се преваранти баш купив еднаш патики ги скинав носење
 5. Jack123

  Сакам да кажам/Сакам да прашам

  Абе исто па исто гледам никако нова тема да се отвори во кој било борд да комуницираме се тоа па тоа тука има над 13к одговори хах
 6. Jack123

  Детство: некогаш и сега

  Сега се сите обземени со ИНТЕРНЕТ не само децата туку и родителите и сите други на сабајле стануват уште не станати на ФБ А мене порано детството ми беше топ се додека не ми купеа компјутер а пред да ми купат не бев прибран само за јадење дома
 7. Jack123

  Што ако вашето дете или помал брат/сестра го видите како пуши цигари, а се крие од вас?

  Сестра имам помала 13 год е зависи кога ќе ја видам ако ја видам се дур не наполни 18 19 ќе јади голем чотек хеје
 8. Jack123

  Тајната за успех на една врска

  Тајната??? Мора да има тајна за да има успех во една врска? Врската може да успее ако се сакате ако се почитувате ако се слушате и уште некој работи а врската неможи да успее со некаква тајна
 9. Jack123

  Сакам да кажам/Сакам да прашам

  Не ќе одам Албанија хахаха ;D
 10. Jack123

  Идеален број на партнери пред брак е...?

  Чекај сега колку партнери треба да се има пред бракот? Се зборува со сексуален однос или оти на оваа наша денешница девојчината имаат секс од 13 години ... И ако се оди така некој такви шо се како погоре по кажав треба да имаат 50 партнери пред да склучат брак
 11. Jack123

  Инцест

  Тури му тиит на тие таквите и големо против да се регализира нешто такво а има такви...Мразам такво нешто ти со сестра брат да имаш сексуален однос треба да си ментално физички и психички заминат А можи да се речи пример со некоја 2-3 братучеда
 12. Jack123

  Conquer Online 2.0

  Порано пред 6 години бев многу заразен од ова игра значи цел ден на пц заради ова игра ама повеќе играв на приватни сервери не на 2.0 ако игра сега некој на 2.0 онлајн нека ми пиши
 13. Jack123

  Интернет заработка

  Знам неколку што може да се заработува преку интернет нешто стварно што можи да се заработи е Јутуб ако си некој јутубер а ги има баш повеќе и што повеќе субскрајбери и гледаноста на видеата тоа повеќе пари Има уште еден сајт заборавив како се вика на него на емаил ти праќат некој новости...
 14. Jack123

  Што сте тренирале до сега

  Што имате трениранио до сега и кој спорт ви се бендисал најмногу што сте го тренирале Фудбал Кошарка Џудо Ракомет Хмм мислам дека имаше уште некој само неможам да се сетам
 15. Jack123

  Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)

  Сакам да ти кажам дека ти си нешто прекрасно твоето нежно лице тие плави очи твојот милозлучлив глас, сакам секој ден така насмеана да те гледам.