Скорешна содржина од Intense

 1. I

  Добредојде на нови членови

  добродојде, ти посакувам убав помин натака-навака низ форумов.
 2. I

  Каде можам да најдам? (општо)

  точно да ти кажам не знам, ама прашај на тезгите кај што продаваат мед и сл. Ако не продаваат тие, одма ќе те упатат кај човек што продава. Верувај, подобри се од огласник
 3. I

  Добредојде на нови членови

  Добро Ве најдов. Како нов сега за сега уште се адаптирам