Скорешна содржина од Elenna | Црнобело Форум

Скорешна содржина од Elenna

 1. Elenna

  Економски Факултет - Прилеп

  Планирав да го земам економија на труд ама немам никакви информации за тој предмет оти нов е сега од оваа година а проф е Димитар Николоски
 2. Elenna

  Економски Факултет - Прилеп

  Трговско право е Мирослав Андоновски. А Социологија лесно се поминва кај професорот?
 3. Elenna

  Економски Факултет - Прилеп

  Ми треба мала помош од вас. Во втор семестар треба да одберам два предмети од овие четири: Англиски јазик, Економија на труд, Трговско право и Социологија. Што би ми препорачале вие да одберам?
 4. Elenna

  Економски Факултет - Прилеп

  Оваа тема е отворена за сите кои имаат некаква поврзаност со Економски факултет - Прилеп. Тука можеме да ги споделиме своите мислења за професорите и да размениме информации во врска со колоквиумите и испитите Со еден збор, какво е вашето мислење за овој факултет?