Членови кои го/ја следат Elena

 1. $3Я3|\||)&p&†Y

  Староседелец
  • Мислења
   3,685
  • Реакции
   3,863
  • Поени
   1,183
 2. Abe CreP

  Истакнат Член 24
  • Мислења
   110
  • Реакции
   84
  • Поени
   328
 3. cakar_ulav

  • Мислења
   1,566
  • Реакции
   1,926
  • Поени
   1,133
 4. Eva

  Староседелец
  • Мислења
   103
  • Реакции
   100
  • Поени
   1,028
 5. Katica

  Нов член 29 од Skopje
  • Мислења
   3
  • Реакции
   2
  • Поени
   3
 6. Kisserboy

  Староседелец 25 од Битола
  • Мислења
   2,448
  • Реакции
   3,794
  • Поени
   1,153
 7. Legioner

  Истакнат Член од Ohrid
  • Мислења
   999
  • Реакции
   606
  • Поени
   423
 8. Marchisio

  Староседелец
  • Мислења
   551
  • Реакции
   902
  • Поени
   1,093
 9. Rosana

  Староседелец
  • Мислења
   267
  • Реакции
   499
  • Поени
   1,063
 10. Stenak

  Полноправен Член од Што има врска ?
  • Мислења
   46
  • Реакции
   84
  • Поени
   18
 11. TheNagual

  Истакнат Член
  • Мислења
   4
  • Реакции
   8
  • Поени
   303
 12. VULKAN-PEPEL

  Истакнат Член
  • Мислења
   160
  • Реакции
   126
  • Поени
   343