Скорешна содржина од delvi

 1. delvi

  Нашите домашни миленчиња

  упсс....тогаш нека се брише оваа тема:sram
 2. delvi

  Болести кај домашните миленичиња

  Знае ли некој како да го спречам прекумерното паѓање на влакна кај моето маче.
 3. delvi

  Нашите домашни миленчиња

  Да позборувае за нашите домашни миленчиња..Какви имаме , како ги гелдате со што ги храните ..... Јас имам маче се вика Марко, и моментално се соочуваме со голем проблем.Многу му паѓаат влакната па незнам што да му давам да се оправи малку. Еве го важниот почесен член на семејството:)
 4. delvi

  Снаи и свекрви

  па така некако му доаѓа ,се надмудруваем една со друга, смешки ...затоа сакам други искуства за тоа како младите невести од овој форум се превикнале на новата средина а посебно на релација со свекрвата како била комуникацијата
 5. delvi

  Снаи и свекрви

  Каков е вашиот однос со сверквите и како се прилагодивте на нив кога се земавте со вашиот сакан. Јас сум тазе верена и за сега ке живеме во заедница со неа (немам свекор). Моментално гледа да ми угодува на се и многу не ми дава да работам или како мало дете е по мене(земи јади, не седи со мокра...
 6. delvi

  Струмички карневал

  За разлика од лани оваа година не чека убаво време за карневалите, така да не му се мислејте ного таман и сабота си е повелејте на најлудата журка во цела година :zesko ...кој дојде нема да се кае..ке мисли дека се наоѓа на карневалот во РИО :skoka Топло време со 12° за Струмичкиот Карневал...