Скорешна содржина од CyberKnight

 1. CyberKnight

  Како да рутирам смартфон?

  Ај ќе побарам и таму ако нема тогаш фала за линкот :)
 2. CyberKnight

  Како да рутирам смартфон?

  Барав се отепав од барање секој ден барам како да има решение и ништо :(
 3. CyberKnight

  Како да рутирам смартфон?

  Не бива со таа апликација ја симнав ми вика нешто Error unpack is your sd card working? друго решение некој?
 4. CyberKnight

  Како да рутирам смартфон?

  Имам Samsung Galaxy ACE GT-S5830i (2.3.6) сакам некој што се разбирам да ми каже подетално како се рутира(root) овој мобилен. :)
 5. CyberKnight

  eRepublik.com

  Досадна е веќе оваа игра :/
 6. CyberKnight

  Македонската кантер

  Добра идеја е да направиме македонска верзија од 1.6 значи да биде со кирилица, добри скинови нормално тој што се разбира во фотошоп какви оружја имаме, војници и непријатели. :D
 7. CyberKnight

  Преживеан (VIP Survivor )

  Абе а ти сакаш ли на српски да зборуваат а не на мајчиниот јазик?? е од такви продадени души неможеме напред да одиме!
 8. CyberKnight

  Преживеан (VIP Survivor )

  Ме интересира на кој јазик само зборуваат нашите? ;)
 9. CyberKnight

  Софтверски проблеми

  Човек незнам како се викаат било кој да е ;D
 10. CyberKnight

  Windows 8 - генерална дискусија

  Ова е за таблети повеќе така да не ме интересира воопшто :)
 11. CyberKnight

  Софтверски проблеми

  Ми треба софтвер каде што кога ќе пуштам музика да бидат со ист тон да не биде на пример некоја претивка некоја прегласна. За во кафич е такво место :)
 12. CyberKnight

  LCD vs. Plasma vs. LED

  LED PHILIPS 18'
 13. CyberKnight

  Mafia.mk

  Играва е стара од којзнае кога не е интересна веќе кога незнаат да водат игра како што треба никој нема да ти ја игра...