Скорешна содржина од avon

 1. A

  Зачлени се во авон и изгради кариера

  Станете Претставник на Авон и купувајте ги производите на Авон за себе, вашето семејство и вашите пријатели или колеги со попуст од 15 до 30%, заштедете и добијте бесплатни производи во нашите мотивациони и наградни програми. Членство бесплатно, а за секој нов член следува поклон парфем и сјај...
 2. A

  Oriflame или Avon?

  Благодарам за советот досега за среќа не сум имала никакви проблеми и сум презадоволна со заработувачката и подароците :)
 3. A

  Oriflame или Avon?

  Би сакала да ве прашам дали користете козметика од Авон, од кој производи најмногу сте задоволни, дали сте член на Авон или можеби сакате да се зачлените . Па споделете некое свое лично искуство :)