Скорешна содржина од Armagoddamn | Црнобело Форум

Скорешна содржина од Armagoddamn

 1. A

  Хомосексуалност

  Јас хомосексуалноста ја сметам за нормална сексуална ориентација... Не е се во сексот, за да бидеш среќен не е потребно само сексуална активност туку напротив да имаш некој покрај себе, што ќе те разбира и ќе те поддржува во одлуките и ќе бидеш среќен покрај него. Што мислите виде за...
 2. A

  100.000 евра или љубов?

  се разбира дека 100000 евра, парите се најбитни во животот на еден човек
 3. A

  Колку партнери сте имале досега?

  Партнери за секс не. Тоа е блуд и нема да го правам, инаку сум се запознала со 3-5 луѓе и сметам дека тоа се пропали дејтови. ЗНачи не сум имала дечко
 4. A

  Прв бакнеж

  Мојот прв бакнеж се случи кога имав 19 години со 32 годишен педофил. Ама да се разбереме не знаев дека е педофил... Кога почнав да пишувам со тој преку фб имав депресивни периоди се чувствував излишено, скршено, мислев никогаш нема да најдам дечко и едноставно допуштив да се случи. Сега се каам...
 5. A

  Има ли денес воопшто љубов?

  Има љубов, ама зависи во која смисла и какв а љубов
 6. A

  Љубовни проблеми

  Ич да не му се секираш, ќе најдеш подобар.
 7. A

  Љубовни проблеми

  Пред неколку дена сфатив дека некои се заедно а не се сакаат, а некои се сакаат а не се заедно, сфатив и уште едно нешто се што е убаво кратко трае и сфатив не сум способна и доволно силна да одржувам врска. И врска на далечина дека не функционира. Толку многу се поврзувам за луѓето што...
 8. A

  Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)

  Ова е само уште една приказна со несреќен крај, за која знаев дека вака ќе заврши и знаев дека денес ќе го напишам ова на форумот на црно бело. Оваа приказна е поинаква од претходната, првата ми беше со 32 годишен, оваа е со член од црно бело. Се беше онака убаво на почетокот од оваа врска...
 9. A

  Што ве прави среќни?

  мене ништо не ме направи среќна, ниту успехот, ниту благодарноста, ниту совеста...
 10. A

  Каде можам да најдам? (општо)

  итно ми треба iron Cross како ozzy osbourne sto nosese
 11. A

  Што би смениле во својот живот ако можете да го вратите времето?

  За жал времето не се враќа и не може да се врати
 12. A

  На кого треба да отстапиме место во автобус?

  на никој, оти че ве болат нозете
 13. A

  Етничко-верски навреди

  макеДОНИСТ србоФИЛ
 14. A

  Што сте по националност?

  македонац