Armagoddamn | Црнобело Форум

Armagoddamn

Трофеи

 1. 200

  Член повеќе од две години

  Честитки! Ти беа доделени 200 поени од трофеи бидејќи си наш член повеќе од две години.
 2. 100

  Член повеќе од една година

  Честитки! Ти беа доделени 100 поени од трофеи бидејќи си наш член повеќе од една година.
 3. 10

  Ме бендисуваат

  Вашите мислења им се допаднале 25 пати на останатите членови.
 4. 10

  Незапирлив!

  Напишавте повеќе од 100 пораки. Се надеваме ви беше потребен повеќе од еден ден!
 5. 5

  Зависник

  30 постирани мислења. Мора да ви се допаѓа тука!
 6. 2

  Некому му се допаѓате!

  Некому му се допаѓа една од вашите пораки. Продолжете со такво постирање!
 7. 1

  Прва порака

  Напишете едно мислење на форумот за да го освоите овој трофеј.