Скорешна содржина од Apocalypse

 1. Apocalypse

  Дали некој игра Conquer Online

  Уште играм :igra
 2. Apocalypse

  Conquer Online 2.0

  Кога ке испадни конкуер 3 и јас сакам со вас на турнири да доаѓам :D
 3. Apocalypse

  Conquer Online 2.0

  Conquer 3 ке биде некако по не интересна бидејќи ке нема многу работи кои сега ги има ( Battle Power кое е најважно ) а инаку и јас уште играм на GreatWall Wonder Fire Tao 119 Full +5 super :)
 4. Apocalypse

  Работа на брод

  Фала :)
 5. Apocalypse

  Conquer Online 2.0

  Епа сега ако има некој кој ја игра играва нека сподели искуства нека каже што херој има каков е што е и на кратко да го опише :)
 6. Apocalypse

  Работа на брод

  Ајде ако можете да најдете или ако имате постирајте некој албум со слики од таков брод на кој може да се работи ( или сте работеле ) :)
 7. Apocalypse

  Крај на светот, катаклизми, пророштва...

  Крај на светот ... Дали има некој потврда или само "научнициве" што си прават експерименти и кажуваат што ке им текне !! Крај на светот само во Холивуд :P
 8. Apocalypse

  Работа на брод

  Знам дека сум мал сепак да прашам уште сега како е што оти ете и сам кажа не е се така розево и во таа работа но тоа ми изгледаше за опција за работа после 18 години ( со оглед на тоа дека англискиот го знам 80% а кај нас сите знаат каков е животот мизерен така да не гледав друга опција ) а ако...
 9. Apocalypse

  Работа на брод

  Дали некогаш сте работеле на некој луксузен брод ? Брод кој оди на крстарење независно дали е долго или кратко . Опишете ги вашите искуства како се снаоѓавте дали беше убаво и слично :) И најбитно ако може информација од каде може да аплицирам за работа на брод :D Благодарам многу