Скорешна содржина од AnnAmaa

 1. AnnAmaa

  Каде планирате да се запишете во средно училиште?

  Некој ако знае да ми каже нешто повеќе за средно уметничко училиште Лазар Личеновски! Посебно ме интересира дали има отсек за моден дизајнер...
 2. AnnAmaa

  Водолија

  Јас сум подзнак водолија,а како што прочитав после 3-тата владее подзнакот:)
 3. AnnAmaa

  Што сте по националност?

  Македонка:sreken
 4. AnnAmaa

  Песна која ви се врти во глава

  Пред малку ја слушнав нај новата песна на Тоше(flower)
 5. AnnAmaa

  Што сонувавте денес?

  Некого со бела коса:eek
 6. AnnAmaa

  Каква миризба ви пречи?

  Лук и кромид...алергична сум...(puke)
 7. AnnAmaa

  Бојадисување (фарбање) на косата

  После многу обиди,да се офарбам песок боја...се офарбав црна,и не верувам дека скоро ќе ја сменам....(nod)
 8. AnnAmaa

  Ненајавени гости

  Јас не сакам протоколи... Кој дошол.добре дошол(nod)
 9. AnnAmaa

  Што ви недостига од вашето детство?

  Мирот,спокојството....тато носи,мама меси:(
 10. AnnAmaa

  Дали пушите цигари или сте против пушењето?

  Да.и се осеќам како граѓанин од втор ред... После донесувањето на законот....веќе и по дома домаќините го применуваат законот...те праќаат на тераса да пиеш кафе:(
 11. AnnAmaa

  Денес ме насмеа...