Скорешна содржина од трајче ѓорѓев

 1. Т

  Протести против полициската бруталност

  Убиствата се дело на заев со помош на сатанистичка секта црна ружа
 2. Т

  Куманово 2015

  Кој членски профил не те разбирам веројатно и цела земја македонска извини ако те навредив
 3. Т

  Куманово 2015

  Остај тупавост и убиства и се е дело на ѓаволот заев
 4. Т

  Куманово 2015

  Протестите се дело на сдсм и сорос друго се се знае
 5. Т

  Протести против полициската бруталност

  Овие седумдесет терористи се пуштени од сдсм и сорос нели заев велеше ќе се пука и би нели велеше секој момент народ можи на улица да излези ги пушти неговите лујѓе да се однесува до него тој би ја сотрел цела македонија само на кого после ќе владее се прашувам
 6. Т

  Од каде сте?

  Прилеп
 7. Т

  Со кое скопско такси се возите? Кое такси има најмногу попуст?

  Во Прилеп си се возам со 15 81 немаат попуст ама брзо идат безбедни се миризливи коли а најлошото такси во прилеп е елен 1571 два пати се имам кај нив качено колите пред распаѓање во рака ми остана тоа рачката ко влегував и на крај возачот ми се рсзвика дека кола така не се отвара вториот пат...
 8. Т

  Постите ли?

  На вели петок изджав до 15 часот после пица си нарачав
 9. Т

  Страв од заболекар

  Во Прилеп дефинитивно нај лош стоматолог е Др Горан иваноски(амбулантата точила) прилеп нее во состојба една обична пломба да стави. Му побарав спрејче пред да ми стави анестезија ми се изнавика тој немал матријал за фрлање не знам што препорачајте добар стоматолог во прилеп или битола