Членови кои го/ја следат наташа

 1. Boyka

  Истакнат Член од Skopje
  • Мислења
   255
  • Реакции
   737
  • Поени
   93
 2. cakar_ulav

  • Мислења
   1,566
  • Реакции
   1,926
  • Поени
   1,133
 3. Legioner

  Истакнат Член од Ohrid
  • Мислења
   999
  • Реакции
   606
  • Поени
   423
 4. Marchisio

  Староседелец
  • Мислења
   551
  • Реакции
   902
  • Поени
   1,093
 5. Metalec

  Полноправен Член 30
  • Мислења
   36
  • Реакции
   33
  • Поени
   18
 6. pilot

  Истакнат Член
  • Мислења
   34
  • Реакции
   20
  • Поени
   308
 7. ZmajChe

  Истакнат Член
  • Мислења
   937
  • Реакции
   2,068
  • Поени
   93