Скорешна содржина од Препознатлива

 1. Препознатлива

  Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)

  Се сеќаваш ли на оние мигови кога бевме среќни, кога заедно бевме едно? Сега сме двајца, не сме едно. Едниот што сака и страда повеќе, а другиот што сака помалку. Згрешивме и двајцата, повеќе јас згрешив, ги затворив очите и не дозволив да го видам тоа што треба. А, сега, сега сум добро, барем...
 2. Препознатлива

  Хит на денот

 3. Препознатлива

  Моментално слушам...

 4. Препознатлива

  Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)

  И радост и тага си ми... И љубов, среќа, разочарување, страв. Се си ми... И да ме скришиш, ме креваш, ќе ме разочараш, па ќе ме излечиш...
 5. Препознатлива

  Серии - Општи дискусии

  Мене лично ми се допаѓа серијата The Originals и тоа каде каде е подобра и поинтересна од TVD. Се надевам само дека оваа сезона ќе е последна за TVD бидејќи ми се смачи од сите тие двојници, уште малку како што тргнала работава ќе си заминат сите други ликови освен Стефан и Елена и нека се врти...
 6. Препознатлива

  Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)

  Подобро да ме излажеше, да не ми ја кажеше вистината, бидејќи вистината некогаш знае најмногу да боли...
 7. Препознатлива

  Моментално слушам...

 8. Препознатлива

  Моментално слушам...

 9. Препознатлива

  Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)

  Само ти знаеш како да ми ја направиш вечерта совршена. Совршен си ти за мене...
 10. Препознатлива

  Моментално слушам...

 11. Препознатлива

  Најнесакани професори

  Од основно ја мразев и сеуште ја мразам наставничката што ми беше од 1во до 4то. Од средно пак најантипатични ми беа професорката по хемија и до некаде класниот :)
 12. Препознатлива

  Колку серии сте гледале/гледате

  Многу серии имам изгледано, дури и не ми текнува баш на сите :D Нормално првите серии што ги гледав беа они латино серии и знам дека не се мрдав од телевизорот кога ги прикажуваа, дете што да речам друго (додуша и денеска знам по цели денови да гледам серии) :D Инаку моментално ги гледам...
 13. Препознатлива

  Моментално слушам...

 14. Препознатлива

  Серии - Општи дискусии

  Јас ја гледам серијава и тоа од самиот почеток кога почна да се прикажува и искрено првите две сезони беа поинтересни од третава сезона сега што се прикажува. Многу работи се бесмислени и ептен измешани, стварно претераа. Пример