Скорешна содржина од Перомикик

 • Еј...супер што го посетуваш Црнобело форумот. Слободно регистрирај се и приклучи ни се во дискусиите!
 1. П

  Заебавање по телефон

  Да ви раскаже чичо Перо како во минатиот век се мајтапевме со телефоните. По направената припрема, земаш телефон ( ако воопшто сте виделе таков - со гајтан и округол бројчаник ) земаш и часовник будилник, ги ставаш у ташна и одиш со автобус на школо. Во преполнот автобус почиња да ти звони...
 2. П

  ЈСП-Хумор

  Редовноста на ЈСП кажана преко виц. На автобуска стои мајка со дете и еден жандар. Детето нестрпливо почнува да кенка: -Мамо маа кога ке дојде автобусот -Сега сине сега, да ги однесе прво другите па ке дојде по нас. - Мамо мааа -Сега сина да го измијат тетките да биде чист за нас -Мамо мааа...
 3. П

  Зошто многу луѓе не веруваат во Библијата како Божји збор?

  Сите ПРЕПИШУВАЧИ на библијата биле сместени во манастири,каде се правело вино и ракија. Како да верувам дека некој ПИЈАН препишувач, точно и до буква го препишал-умножил пишаното, зошто тој не би додал или одземал нешто ненамерно или пак намерно???
 4. П

  Колку сте високи?

  192 cm. Премногу :):):) з,ш сите другари се 1.70. Богами со право мислат дека ги гледам од ВИСОКО :):):)
 5. П

  Од другата страна на хуманитарните акции

  Во љубовта кон блиските, дозволено е СЕ.Срам за толку благородена работа воопшто не треба да се чуствува, АМА БАШ ОД НИКОГО И НИШТО
 6. П

  Дали сте заразени со форумов?

  Да дефинитивно, седнувам и пребарувам повеќе теми.
 7. П

  Неостварена желба

  Да уловам златна рипка и да имам три ОСТВАРЕНИ желби :):):)
 8. П

  Толкување на сонови

  :):):) Премногу гледање турски сапун серии :)
 9. П

  Бик

  Ах таа пуста ВЕНЕРА за свему је крива :). Животно мото Е Just 4 fun
 10. П

  Што би направиле доколку би имале 1.000.000 евра?

  Ако е гркиња ич да не доваѓа :):):):):):)
 11. П

  Што би направиле доколку би имале 1.000.000 евра?

  Ке вратам долговите а ОСТАНАТИТЕ ке почекаат. :):):):):) ostanatite doveriteli
 12. П

  Што би направиле доколку би имале 1.000.000 евра?

  Ке си купу њиву,поред реку,ке ископам голему дупку, ке фрлу рибу-шаран, ќе си пецам цели живот.
 13. П

  Смешни и непријатни ситуации во маркети

  На ВАШЕ барање ке го вклучиме проектот ПЛОВЕН Вардар во нашите планови.:):):)
 14. П

  Искуства: Живот под кирија

  Се согласувам, но Јас како наемодател, реагирав на моментот дека понекогаш вистината има и друга страна. Да секој кој уредно плаќа има право на приватност. Штетите предизвикани намерно треба да се платат, но нормалната амортизација, треба да е вкалкулирана во цената за месечниот наем. Не ми е...
 15. П

  Репарација-Поправка на стар уникатен мебел

  Предлагам изборот на бојата да биде во зависнот од останатите бои кои преовладуваат на Вашиот балкон, но Јас лично бо одбрал боја која ке се издвојува од се и ке БОДЕ очи :)