Дури и втора вечер сте имале??
Ние имавме 1 2 и 3 вечер... ама јас на 2 и на 3 не бев... за 3 не ми е мака, ама за 2 многу... на 2 се собираме само децата без класните, а на 3 сме класот со класната
Дури и втора вечер сте имале??
Ние имавме 1 2 и 3 вечер... ама јас на 2 и на 3 не бев... за 3 не ми е мака, ама за 2 многу... на 2 се собираме само децата без класните, а на 3 сме класот со класната
Ќе треба и ние во Скопје да го примениме тоа.
E! Потпишувам.Посебно ми се допадна првиот дел од постот.
Моја соученичка беше плеснала 12 илјадарки за еден фустан кој не беше нешто посебно,1400 за штикли и чанта за 1500 денари.Мислам WTF?И пак не беше најубава.Имаше некои кои се беа облекле едноставно и беа најубави отколку таа за која зборев.Не,овде не искажувам знаци на љубомора туку чудење и поставање самата себеси прашање дали девојчето ке го облече друг пат фустанот или ке го чува дома колку да зафака место и да собира прашина?
Брат ми кога дипломираше не сакаше да слави и сите се согласивме со неговата одлука.Баш заради болдираното.Многу личности кои познавам од кога дипломираа си седат дома или работат на машина.
Еве ке го земам пример мојот братучед.10 години од кога дипломира возе човекот такси а има жена и дете.
Ама ако мора да одговарам на прашањето би рекла најубаво во дискотека со друштвото а постарите роднини куќни пријатели во некоа кафеана доколку си одлучи семејството.