Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

Marick14

Истакнат Член
17 февруари 2012
3,289
2,348
113
Софија
Како сакате. Ако сакате отворете. Јас нема да ја надгледувам таа тема.
Зошто ако пишувам неизбежна е караница со Мелпомена. :D

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,479
9,164
1,683
Кушкундалево
Јас сум сигурен дека melpomena знае да прифати критика (позитивна или негативна) многу подобро од речиси сите на форумов, се` додека тоа мислење не е директно намерно навредување.

• Ми се допаѓа
Реакции: Selma

Marick14

Истакнат Член
17 февруари 2012
3,289
2,348
113
Софија
Јас сум сигурен дека мелпомена знае да прифати критика (позитивна или негативна) многу подобро од речиси сите на форумов, се` додека тоа мислење не е директно намерно навредување.

Јас никогаш никој не сум навредил намерно. Е сега кој како си сватил....тоа незнам.

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,524
1,183
Big Sur
Поентата на таа тема и воопшто не е да седне човек и да почне да тресе: глуп е овој, оној е онаков, туку убаво, со одбрани зборови да ги долови позитивностите, негативностите, стилот и специфичноста на еден форумски лик.
Плус, и не треба неканет Петко да се нафати да пишува за некого доколку самиот член не побара. Е, тоа се оние две работи кои овде би биле прифатени со тешко срце.
У осталом, и не значи ако еден побара анализа, дека сите ќе треба да се нафатат за тој член, кој од љубов да му полиже задник, кој за да го оцрни само затоа што форумски не се поднесуваат.
Кој мисли дека доволно познава некого - у реду, кој не - ќе си молчи.
Туку небитно, ај, во подобри, поразумни времиња.

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Тагни ме друг пат кога ме оговараш :D ......за статистики,класификации и претпоставки си прв,ама прв од оние без никаква основа и факти,а од другите си прв од задната страна :mstickle ....ма разбириш Блажо (inlove)
А на темата нема да пишуваш и од други причини,оти ти вака на форум по теми си едно а кога пишуваш кај што никој не гледа си друго :sreken ....налиииии?:D (реторичко е прашањево) ....пак ма разбириш Блажо (inlove)
Electra slb_bobo
За одприлика нешто слична тема е темата со алманахот за членовите...да пробавме прво така оти сеуште не сме спремни за поинаку.

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,282
9,124
1,683
Математика - Статистика
Статистика - Математика..

*Ќе полудам веќе:sram:D

Туку за друго дојдов на темава, некој расположен за прошетка или кафенце вечер ?? По можност да се наоѓа во Скопје(wasntme)
Im in, but out from Skopje :D

• Ми се допаѓа
Реакции: LoveDealer

Primrose

Староседелец
14 февруари 2012
683
1,287
1,093
your nightmares....
Моментот кога си немал интернет цела недела и конечно отвараш ФБ и гледаш 9053190135935903590 известувања и сите се од типот Чкљпко Чкљповски ти испрати барање за Фармвил, Сошл емпајрс, СитиВил, Покер и дрн дрн не знам таму шо.
tumblr_m6i8y8VNfp1r9g4gho1_400.png

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Моментот кога си немал интернет цела недела и конечно отвараш ФБ и гледаш 9053190135935903590 известувања и сите се од типот Чкљпко Чкљповски ти испрати барање за Фармвил, Сошл емпајрс, СитиВил, Покер и дрн дрн не знам таму шо.
tumblr_m6i8y8VNfp1r9g4gho1_400.png
Блокирај ги игрите и нема да ти стигаат :)

• Ми се допаѓа
Реакции: foREVer and UnFleur
Статус
Затворена за нови мислења.