Како да ослабам ефикасно?

incule

Староседелец
5 јануари 2015
740
128
1,053
30
Само трчање за да се ослабе и да се пази што се јаде
 

Ѕид на плачот

Истакнат Член
20 септември 2016
222
113
343
31
Скопје
Ефикасно слабеење, нема луѓе - нема со седење, ја да ви кажам. Јас еве не знам колку години мачам мака со кг, јадам преку ноќ, другиот ден - дента ете ми ги. :) Надуена сум, јбга. Нема ни две убавини, седење дома, недвижење или брз живот го убива чоека.

Кај не сум била, по нутриционисти, по глупости... Али, секој нутриционист, бара од тебе нешто, нешто повеќе... Не можа она да ти го среди животот, мора сам тоа ти да го сакаш... Не може она да направи чудо од твојот живот и твојата тежина, може ќе направи, ама ако не се придржаваш ( како во мојот случај ) , е многу лошо. Со здравје да си ги носам стриите. Јебем ти живот! :kafe(facepalm) (морам до исповедалница да тркнам, да си ги преточам чувствата)
 

Stojne

Староседелец
29 јануари 2015
394
138
1,053
Prosloto leto odev eden mesec kaj Turundzieva. Oslabev dve ipol kila. Loso e toa sto mora da se kupuva hrana od Healthy food, Zegin i DM. (so objasnuvanje deka se somneva vo kvalitetot na makedonskata Hrana). Hrana za edna nedela cinese 2500 denari. Dopolnitelno treba da se kupuvaat bademi, lesnici i brazilski orevi. Ne mi se svigase toa sto, koga vide na edno od merenjata deka sum se zdebelila edno kilo, loso nastapi. Mnogu malku mi davase za jadenje. Posle kratko vreme gi vrativ izgubenite kila. Sto i fali na makedonskata hrana? Zosto mora da se kupuva od specijalni marketi? Izvinete za latinicata, od mobilen sum.
 
  • Ми се допаѓа
Реакции: Prashina

Danzl

Нов член
23 ноември 2018
18
17
3
Само посна храна и се ослабува резултатот ќе се покаже после 1 месец ама сигурно е ефективно после диета се придржуваш на исхрана не јадеш многу а во тек на диетата уште подобро ако можеш 2 пати на ден да јадеш ако не 3 пати и помалку од што се јадеш сега сигурно има ефект зависи и до организнот просекот на диетата е 6-8 кг
 

Stojne

Староседелец
29 јануари 2015
394
138
1,053
Nikako da gi namalam kilogramite sto gi kaciv otkako sum na fakultet. Se zdebeliv dopolnitelno uste nekolku kila. Problem e sto vo bifeata ima testenini. A i nemozam celosno bez leb.