Сакам да кажам/Сакам да прашам

Ane1392

Нов член
29 ноември 2016
5
1
1
26
Здраво
Јас си почнав посебен режим на исхрана, не диета туку не јадам леб, благо, сокови и сл.
Од утре сакам да почнам да ги вежбам вежбите од Jillian Michaels 3 левели од по 30 дена. Сакам да ослабам прво и после да си се одржувам.
Има ли некој искуство со овие вежби? Дали се слабее?
Ви благодарам.
 

ScoobyDoo

Староседелец
17 февруари 2012
416
707
1,103
СДП: Што се случи со форумов. Од место каде што секој ден гледавме нви мислења, нови кул членови се претвори во место каде последните мислења се поставени пред повеќе месеци, денови. Нема нови членови, нови меислења нови теми. Остана само класично препукување и споредување на големината на и така малите алати и паметта на одредени луѓе во споредба со другите, кој е попаметен а кој поглуп. Сакав да се вратам ама се премислувам по малку.
:^):^):^):nah:nah:nah(shake)(shake)(shake)(shake)(punch)(punch)(punch)(punch)(punch)
 
  • Ми се допаѓа
Реакции: Makedonec and malo

Mnogo Bitno

Староседелец
9 февруари 2015
1,801
810
1,133
Skopje
@$F@$|-|T@ Имам јас подно греење под плочки скоро низ цел стан не троши кој знае колку ,ако се мисли за такво подно греење ..
Овој период од Ноември па се до Март -Април ми е пуштено 24/7 , сметка за струја ми доаѓа околу 6-7 илјади ,а Јануар годинава ми дојде 10000 ,зборам за се вклучувајќи го и тоа
 
  • Ми се допаѓа
Реакции: $3Я3|\||)&p&†Y

Ѕвездичка

Староседелец
21 март 2016
1,102
969
1,133
Од мали незгодни моменти...
Моментот кога малечко дете сака да те прегрне, се затрчува те удира со глава во стомак, па те поминува малку подолу со раката за да не те боли.... хахха деца. Ако не не' насмеат тие нема кој (hug):rofl
 
  • Ми се допаѓа
Реакции: BadBoy007

Mnogo Bitno

Староседелец
9 февруари 2015
1,801
810
1,133
Skopje
Баш така и јас ги поминувам не само со раката малку подоле од стомакот така на некој за да не ги боли пред и после нели , во право си така е :svirka
 
Последна промена:

Ѕвездичка

Староседелец
21 март 2016
1,102
969
1,133
Ти само сам можеш да се галиш, онака утешително, зошто никој и никоја не те сака, а мали дечиња гарант ти викаат педеw ]:)
 

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,518
1,183
Big Sur
Од things that make me cringe, издвојувам:
- Шуто, ем се боде. Лик кој никако и во ништо не се разбира. Слушнал, ама не дочул, ниту па го заинтересирало да провери, ама битно вергла. Битно има мислење, базирано на којзнае што... ама го има, и не му е срам да го истресе, ниту пак дефанзивно да те отера у три лепе ако му побараш аргумент.
Најгласното гласачко тело во Фиромистан, за жал.
- Ликови што се стварно нешто над просекот, ама мислат Хокинг го надминале. Прочитале малку повеќе од „Двојната Лота“, се со нешто повеќе познавања од просечниот Македонец. Соли и труби насекаде за својата посебност. Осеќа потреба секоја негова мисла да биде забележана на социјалните мрежи ко бисер и подарок за светот. Претставничкиве од мојов пол па се на ниво погоре на cringe скалата. Снегулка синдром пошто ѝ текнала една досетка која била смешна на 5 души, па сега се смета за Меркел на хуморот и посебноста, и осеќа потреба да ги гуши сите околу за да ја приметат. Јас, па јас, ама чек јас да чуеш... моето е посмешно, ама јас посебна, јас Лајла Грејс не читам ко сељанкине, а ВМРО ќе не грее ли нас што сме сингл, јас фрижидерот го љубам, затоа сум сингл hehe.
4145280-yosemite+sam+&+bugs+bunny+-+hare+trimmed+(pistols+at+ten+paces)+(low).flv.gif
Океј е, очајно се приметува после првите 20 жалења - никој не ве дупи и барате плодач.
Source: Се вртев по Твитер последниве два дена. На 1/4 интелигенција, фрштат 3/4 од примериве.
Also: ова погоре. :eek
Па зошто бе, луѓе?